ODBOJKA

SUPERLIGA: Za oproštaj od prvog dijela glatka pobjeda Karlovčanki nad Dubrovčankama

U posljednjem, 11. kolu odbojkaške Superlige igračice Karlovca su na domaćem parketu u Školskoj sportskoj dvorani s lakoćom pobijedile posljednju na ljestvici ekipu Dubrovnika rezultatom s 3:0 (25:20 25:20 25:23).

Osiom jakog otpora u trećem setu gošće se iz Karlovca za Dubrovnik nisu mogle vratiti nikako drugačije nego bez bodova. Domaće odbojkašice su vidno kvalitetnije i bolje tako da su njihova pobjeda niti jednoga trenutka nije bila upitna tako da su zasluženo osvojile tri boda prije odlaska na zimsku pauzu koje se nastavlja 22. siječnja 2022. 12. kolo u Karlovcu protiv zagrebačke ekipe OK Dinamo.

Tijekom prvog dijela Superlige Karlovčanke u 11 utakmica imaju 6 pobjeda i 5 poraza pa s tim skorom završavaju na 6. mjestu na ljestvici.

Protiv Dubrovnika za ŽOK Karlovac su nastupile: Grgić, Pavlaković, Kolaković, Maradin, Banjavčić, Vladić, Dujmović, Šolić, Ištuk, Grubešić, Vrbanić, Badanjak, Belobaba i Barić, a kompletnu ovu sezonu odigrale su: Grgić, Pavlaković, Kolaković, Maradin, Banjavčić, Vladić, Dujmović, Šolić, Ištuk, Grubešić, Vrbanić, Badanjak, Belobaba, Barić, Malović, Svilar i Dančula. Trener Goran Zec.

Foto: R. Fajt/Kaportal