ODBOJKA

SPORTSKA GESTA: Županica Martina Furdek-Hajdin čestitala karlovačkim odbojkašicama na plasmanu u Superligu

Ženska seniorska ekipa Odbojkaškog kluba Karlovac osigurala je plasman u viši rang tri kola prije kraja natjecanja i izborila povijesni uspjeh ovog kluba plasmanom u Superligu.

Djevojke je povodom izborenog plasmana u elitni razred hrvatske ženske odbojke na njihovom treningu u školskoj sportskoj dvorani „Mihajla Prezelja-Mitlile“ u OŠ Dubovac, u utorak 23. ožujka 2021. godine, posjetila županica Martina Furdek-Hajdin te je treneru Goranu Zecu i svim igračicama uručila prigodne poklone, a kapetanici ekipe Tari Dujmović i buket cvijeća. Nazočni su bili i predstavnicima Uprave kluba s predsjednikom Đurom Batinićem.

Čestitajući na ovom vrijednom sportskom postignuću istaknula je značaj sporta za kvalitetan društveni razvoj kao i osobno za svakog pojedinaca.

– Vrijednim radom, često praćenim i brojnim odricanjima, u konačnici se postižu zapaženi rezultati što je pokazao i primjer vaše ekipe – kazala je između ostaloga Martina Furdek-Hajdin.

Susretu je nazočio i predsjednik Zajednice športova Karlovačke županije (ZŠKŽ) Želimir-Žiga Feitl koji je također uputio čestitke odbojkašicama na ostvarenom rezultatu te najavio nastavak dobre suradnje kluba i Zajednice športova Karlovačke županije.

Izvor: www.kazup.hr