ODBOJKA

GORAN ZEC: ‘Ovakva nagrada samo može biti dodatni motiv. Naš cilj je ići utakmicu po utakmicu, prikupljati poen po poen’

Ženski odbojkaški klub Karlovac ponio je naslov najbolje ekipe u 2020. godini u najstarijoj karlovačkoj sportskoj anketi 58. Karlovačke športske zajednice. Zadovoljstvo u klubu zbog tog priznanja ne kriju, razloga za slavlje ima, ali tu još nije kraj …

– Naravno da smo zadovoljni. Djevojke jako dobro rade pa se nadam da će ovo priznanje biti poticaj za još bolji rad. Sigurno je i da takve stvari motiviraju sportaše, daju im dodatno samopouzdanje – istakao je odbojkaški trener Goran Zec i dodaje:

– Za plasman u Superligu puno se stvari mora poklopiti. U ovako jakoj konkurenciji Prve lige bitno je svaki dan davati sve od sebe na treningu i utakmici i vjerovati u svoj rad. A ovakva nagrada samo može biti dodatni motiv.

Nastavak nastavak natjecanja neće biti lagan a samim time i ostvarenje konačnog cilja.

– Moram podsjetiti da je liga vrlo kvalitetna i teška liga. Svaka utakmica biti će velika bitka. Bitka u kojoj u svakom momentu svatko svakoga može pobijediti. Drugi dio sezone liga će biti još jača jer su se klubovi dodatno pojačali. Naš cilj je ići utakmicu po utakmicu, prikupljati poen po poen, davati sve od sebe a onda ćemo vidjeti na ljestvici što smo napravili – realni je optimist trener karlovačkih odbojkašica.