ODBOJKA

DOBRA VIJEST: Doris Barić još jednu sezonu nastupat će u dresu karlovačkih odbojkašica

Namjeravala je dres „objesiti o klin“, odustati od aktivnog igranja, no onda je najbolja karlovačka odbojkašica u prošloj superligaškoj sezoni, Zagrepčanka Doris Barić, u dogovoru s agilnim predsjednikom ŽOK Karlovac Đukom Batinićem ipak odlučila još jednu sezonu ostati u Karlovcu.

Ovo je zasigurno najbolja vijest za karlovačku žensku odbojkašku ekipu, trenera Gorana Zeca i dakako poklonike odbojke u gradu na 8 obala. Trener Zec imati će tako na raspolaganju praktički istu ekipu osim Ane Ištuk koja je bila na posudbi te se vratila u matični klub zagrebačku Mladost.

Odbojkašice s pripremama za novu sezonu u Superligi započet će 22. kolovoza, a prvenstvo im počinje 15. listopada. Prvenstvo će otvorit u Karlovcu s ekipom Neba iz Zaprešića. U 2. kolu ponovno igraju na domaćem parketu, dočekuju ekipu Splita, a u 3. kolu odlaze ekipi k Osijeka.

Druga ekipa debitirat će u 1. B Hrvatskoj odbojkaškoj ligi Sjever, a prvenstvo im počinje 8. listopada. Prvo kolo odlaze u Petrinju, a u drugom kolu u ŠSD na Rakovcu dočekuju zagrebački Medveščak.

Foto: R. Fajt/Kaportal