NOGOMET

ŽUPANIJSKE LIGE: „Kanarinci iz Šervudske šume“ održali lekciju iz nogometa vodećim „vatrogascima“ iz Gornjeg Mekušja

Završeno je prvenstvo u 2. Županijskoj ligi gdje je naslov pripao Dobri iz Svetog Petra. U 2. Županijskoj nogometnoj ligi kolo prije kraja prvi je Vatrogasac s utakmicom manje i bodom više od drugoplasirane ekipe Zrinski Ozlja.

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA: Ilovac – Vatrogasac 3:0

Odigrane su utakmice pretposljednjeg 26. kola 1. Županijske nogometne lige u kojem su postignuti ovi rezultati: Ilovac – Vatrogasac 3:0, Zrinski Ozalj – Croatia ’78 4:3, Ogulin – Barilović 7:1 i Slunj – Draganić 3:1. Slobodna je bila Mladosti.

U vodstvu je Vatrogasac s 50 bodova i utakmicom manje, drugi je Zrinski Ozalj s bodom manje 49 bodova.

U utorak, 30. svibnja igraju se zaostale utakmice 24. kola Slunj – Vatrogasac i Mladost – Draganić. Treći je Ilovac sa 41 bodom. U nedjelju, 4. lipnja igra se posljednje 27. kolo: od 18 sati igraju Mladost – Slunj, Draganić – Ogulin, Barilović – Ilovac i Vatrogasac – Zrinski Ozalj. Slobodna je Croatia ’78.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA: Prvak je Dobra iz sv. Petra

Odigrane su utakmice posljednjeg 22. kola 2. Županijske nogometne lige: Dobra (sv. Petar) – Tuškani 9:1, Petrova gora – Frankopan 3:2, Oštarije – Kupa 3:2 i Vrlovka – Mrežnica 5:2. Slobodna je bila novigradska Dobra. Utakmica Plaški – Cetingrad nije odigrana jer momčad Cetingrada nije došla na utakmicu

Iako bi se još bi se trebalo odigrati nekoliko zaostalih utakmica ništa se neće promijeniti na vrhu ljestvice gdje je Dobra iz Svetog Petra osvojila naslov prvaka sa 47 bodova. Druga je Mrežnica sa 41 bodom i utakmicom manje, treći Cetingrad s 36 bodova i utakmicom manje.

Zaostale utakmice 20. kola Plaški – Frankopan te Dobra (Novigrad) i Cetingrad igraju se u nedjelju (18 sati). U utorak, 30. svibnja (17.30 sati) igra se zaostala utakmica 21. kola između Mrežnice i Dobre (Novigrad), a u nedjelju, 4. lipnja (17.30 sati) igraju Kupa i Plaški.

Foto: Trend mediji