NOGOMET

VAHID HALILHODŽIĆ: ‘Moj povratak na Maksimir? Nikad ne reci nikad …‘

Popularni Vaha progovorio je u razgovoru za SN i o velikoj bitki za naslov u HNL-u te ‘svom Dinamu‘.Dinamo je apsolutni favorit i opet će biti prvak!

Pratite li hrvatsko prvenstvo? Hoće li Dinamo obraniti naslov prvaka?

  • Normalno da pratim. Dinamo je nakon dugo godina dobio prave konkurente u Osijeku, Hajduku i Rijeci. Eto, vidim da se Hajduk malo vraća u prvi plan. Dobro je to za hrvatski nogomet. Hrvatsko prvenstvo postalo je jako, jako zanimljivo. Ali, za mene je Dinamo apsolutni favorit za osvajanje naslova prvaka. I ove sezone će biti prvak.

Bili ste trener Dinama. Biste li se vratili da vas pozovu iz Maksimira?

  • U Dinamu sam proveo deset mjeseci. Zadovoljan sam s time što sam doživio u Maksimiru. Zagreb i Dinamo su me sjajno primili. U stalnom sam kontaktu s nekim ljudima iz Dinama. Čujemo se, pratimo. Nikad ne okrećem leđa svojim bivšim klubovima. Oni su dio mog života, uvijek ću ih pratiti sa simpatijama. Nekad se ne završi najbolje, međutim, sve to ostaje u mojoj memoriji. Ostaju fina sjećanja. Povratak u Dinamo? Ha, moja obitelj vrši pritisak da se odmorim, da odahnem. Imam unučiće, meni je to sad ponajveća radost. Ali, naravno, nikad ne reci nikad. U životu se nikad ne zna. Još se dobro osjećam, u punoj sam tjelesnoj kondiciji. Ja i dalje živim nogomet. S radošću pripremam svaki trening. Recimo, svaki tjedan gledam po pedesetak kandidata za reprezentaciju Maroka, gledam protivnike. Nogomet mi je puno dao. Prepoznaju me ljudi u Europi, Africi, Aziji … Evo, sad sam ovdje u Parizu, dolaze mi ljudi, čestitaju, pozdravljaju. To je ogromna satisfakcija. Ne radi se tu o novcu, ja to ne radim zbog novca.

Izvor: SN/Davorin Olivari Foto: Loic Venance/Afp/Profimedia