NOGOMET

TUŽNA VIJEST: Preminuo je Dušan Komadina-Ćomo. Posljednju i najvažniju utakmicu svoga života nije dobio

U ponedjeljak 12. travnja 2021. godine u poslijepodnevnim satima preminuo je nekadašnji uspješan golman nogometaša Karlovca Dušan Komadina-Ćomo. Poput mnogih nogometaša NK Karlovca i “Ćomo” je bio jedan od vratara koji su iznikli iz „Čavlekove“ nogometne škole.

Posljednji ispraćaj biti će u četvrtak, 15. travnja 2021. u 12:00 sati na groblju Jamadol.

Preminuo je nakon duge i teške bolesti u 67-oj godini života od posljedica moždanog udara. Početkom ožujka ove godine dobio je još jedan moždani udar koji ga je potpuno paralizirao. Od tada je bio u bolnici na Švarči a u četvrtak je prebačen u dugorešku bolnicu gdje je preminuo.

Dušan Komadina u sivom dresu stoji u srednjem redu

Prvi moždani udar doživio je još 2019. koji je nakratko bio prebolio ali ponovio se, nažalost, početkom rujna prošle 2020. godine kada je u četiri dana imao četiri moždana udara. Tada je na inicijativu prijatelja, naročito prijateljice Katice Janjanin iz Caffe bara Libero koja nam je i dojavila ovu tužnu vijest, pokrenuta inicijativa da mu se pomogne na rehabilitaciji u Stubičkim Toplicama. Ubrzo je bilo prikupljeno 35 tisuća kuna, a u akciju se bio uključio i karlovački gradonačelnik Damir Mandić.

Borio se „Ćomo“ dugo s opakom bolešću ali nije gubio nadu, vjerovao da će i ovoga puta pobijediti kao što je pobjeđivao bezbroj puta noseći dres svog NK Karlovac. Nažalost, ovu posljednju i najvažniju utakmicu svoga života nije dobio. Preminuo je prerano, a pamtit će ga se, prije svega, kao dragog i dobrog čovjeka koji je zbog svojih ljudskih kvaliteta bio izuzetno cijenjen među karlovačkim nogometašima i prijateljima.

Foto: Kafotka