BORILAČKI

NOVA PRILIKA – Ivana Habazin usred noći potpisala ugovor za veliku borbu: ‘Ne izbjegavam nikoga!‘

Nedugo nakon što je prošle subote svladala Nanu Chakhvashvili iz Gruzije i tim putem osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, Ivana Habazin potpisala je ugovor za svoj idući nastup.

– Upravo ovdje i upravo sada, u 3:40 ujutro, potpisujem ugovor za meč. Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Govori da je najviše izbjegavaju, a ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se kako ovoga puta neće imati opravdanja – rekla je najbolja hrvatska boksačica uz video s potpisivanja ugovora.

Ivana i Layla nastupile su prošlog vikenda na istom eventu u Dubaiju. Obje su upisale pobjede, a o njihovom se potencijalnom susretu puno toga pisalo i prije tih nastupa.

Naime, još se u siječnju pojavila informacija da će Habazin svoj novi profesionalni nastup odraditi protiv boksačice koja je osvajala svjetske titule u čak u pet različitih težinskih kategorija, ali od tog okršaja na kraju nije bilo ništa. Kako je sama Ivana objasnila u ekskluzivnom razgovoru s Fight Siteom, taj je susret odgađan nekoliko puta. Kako zbog određenih problema s promotorom, tako i zbog tima Layle McCarter koji se odlučio povući iz te borbe.

– Ona je ‘broj 3’ i želi zadržati tu poziciju te tako doći do meča protiv Jessice (McCaskill). Drugim riječima, Layla ne želi ništa riskirati, ali zato okolo priča da je svi izbjegavaju … No, ja sam prihvatila taj meč i želim boksati protiv nje, ali radi se o tome da ona ne želi protiv mene. Očito bira protivnice protiv kojih će lakše održati taj ‘score’ – rekla nam je Habazin još uoči svoje posljednje borbe.

Izvor: www.fightsite.hr Foto: Screenshot Instagram