NOGOMET

„Stari kanarinci“ iz Ilovačke šume opet sletjeli u Selce na crikveničko-vinodolskoj rivijeri

Vjerojatno da su veterani Nogometnog kluba Ilovac i najdraži gosti Hostela Karlovac u Selcu. Ne zato što su dobri i ugodni gosti već zbog toga što su najdugovječnji i vjerni gosti. Nazovimo to i sretnim brakom „žutih“ s Ilovca i karlovačkog odmarališta u Selca, danas Hostela Karlovac, koji traje već 15 godina od kada popularni „kanarinci“ iz Ilovačke šume tradicionalno dolaze otvoriti i zatvoriti sportsko-turističku sezonu u tom hostelu. Uz nezaobilazni team building čak treniraju i još igraju turnir u nogo-tenisu, a pred kraj ljetne sezone i u vaterpolu.

Dubovčak i rizničar veterana Igor Katušin, jedan od rijetkih Katušina koji je vjerniji nogometašima s Ilovca nego veslačkom klubu s Dubovca, oduševljen je promjenama na bolje koje su zadnjih nekoliko godina vrlo vidljive u hostelu te i kaže kako će ovdje dolaziti do kraja života!

Ovom prilikom skupina nogometnih veterana prigodnim se poklonom zahvalila svom suigraču i nekada golmanu Mladenu Guroviću koji je počastio s janjcem i tako proslavio svoj 60. rođendan.

Blizina mora i utjecaj klime i vegetacije daje poseban štih te je razlog dolaska mnogih gostiju. Ukratko, bio je to vikend za pamćenje uz, dakako, strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera kako i dolikuje ozbiljnim ljudima poput ovih nogometaša veterana.

Podsjetimo na kraju još i da je Hostel dobio oznaku Safe stay in Croatia & save travels. Radi se i na izradi posebnog post Covid-19 programa, a domaćini su za obitelji pripremili posebnu ponudu za Uskrsne blagdane pa s razlogom očekuju lijepo vrijeme i dobru popunjenost.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti pozivom na recepciju Hostela na telefon broj 051 764 326.