NOGOMET

STARA DAMA: Mladim karlovačkim nogometnim nadama pripalo treće mjesto

Treći po redu nogometni turnir pon nazivom Stara dama (U-12, 2011. godišta), održan je u Sisku u organizaciji HNK Segesta i Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije.

Natjecalo se šest selekcija nogometnih saveza: Sisačko-moslavačke, Zagrebačke, Krapinsko-zagorske, Požeško-slavonske, Karlovačke županije te kluba domaćina NK Segeste.

U skupini B mladi karlovački nogometaši pobijedili su Sisačko-moslavačku županiju s 5:1, a izgubili od Zagrebačka županija s 3:1. U utakmici za 3. mjesto Karlovačka županija pobijedila je Požeško-slavonsku županiju s 3:1.

Medalje i pehar za 3. mjesto uručio im je Sreten Ćuk, područni instruktor Središta Zagreb i izbornik reprezentacije Hrvatske U-15.

Turnir je uvršten u službeni kalendar HNS-a te je zamišljen kao prvo službeno natjecanje nogometaša predselektivnog uzrasta Središta Zagreb u sklopu međužupanijskog selektivnog procesa.

Selekcija izabranih nogometaša Karlovačku županiju koja je okupila najtalentiranije nogometaše iz osam klubova NSKŽ zauzela je treće mjesto s dvije pobjede i jednim porazom. Stručni stožer činili su instruktor Igor Gec, treneri Karlo Borovac i Marijo Valentić, trener vratara Darko Hrastovčak, fizioterapeut Miroslav Škrtić i tehniko Dragan Kolić.