NOGOMET

Seniorska momčad NK Karlovca 1919 priprema se u Medulinu, odigrat će i tri prijateljske trening utakmice

Seniorska momčad NK Karlovac 1919 pod vodstvom trenera Sretena Ćuka i njegovog Stručnog stožera sretno je stigla u Medulin gdje će u pet dana „brusiti“ formu za nastavak natjecanja u 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi Središte s ambicijama da u ovoj svojoj prvoj sezoni među trećeligašima zadrže status u tom rangu natjecanja. Sve ostalo je u drugom planu. Ukoliko uspiju u svom konačnom cilju, u što ne treba sumnjati jer iskusni trener Ćuk zna posao, u sljedećoj bi sezoni mogli u lov na možda i viši plasman. O tome možda više nekom drugom prilikom … Zato je dobro što su Uprava i Stručni stožer odlučili nakon dužeg vremena fizički i psihički pripremiti momčad izvan Karlovca gdje će se u miru moći pripremiti.

Trener Ćuk je u Medulin poveo 25 igrača: Bruno Bermanec, Luka Bogović, Duško Petrović, Luka Basar, Roko Prpić, Marko Dedijer, Kristijan Sušilović, Filip Srpak, Dominik Pahanić, Gabrijel Stepinac, Toni Anić, Daniel Marinić, Carlos Olmo, Ilija Bagarić, Branko Đukić, Zvonko Pamić, Ivan Mamić, Karlo Joha, Ante Knezović, Daniel Mićunović, Marko Kelava, Vito Vratarić, Borna Pausić, Ivor Ribar i Luka Čakarić.

– Svi su igrači zdravi i spremni za svakodnevne treninge koje ćemo imati u Medulinu, uz još tri prijateljske trening utakmice koje planiramo odigrati. Suparnici u Medulinu biti će nam pulski NK Uljanik s kojim ćemo snage odmjeriti u utorak 16. veljače u 17:00 sati. Utakmica s NK Novigradom je na rasporedu u srijedu 17. veljače u 16:00 sati, a s NK Rudarom iz Labina igramo u četvrtak 18. veljače u 17:00 sati – informira nas Sreten Ćuk, glavni trener i šef Stručnog stožera.

Od članova Stručnog stožera za Medulin su otputovali: pomoćni trener Antonio Magdić, trener vratara Nino Turkalj, fizioterapeut Marko Babić i tehniko kluba Nikola Šprajcer.

Foto: NK Karlovac 1919