NOGOMET

Mlade nogometašice (U-15) Karlovačke i Krapinske županije s 4:0 pobijedile vršnjakinje Sisačke i Zagrebačke županije

Nakon dječaka i djevojčice Nogometnog saveza Karlovačke županije (U-15) su u srijedu, 14. travnja u Dugoj Resi, odigrale nogometnu utakmicu. Sastale su se kombinirana selekcija Nogometnog saveza Karlovačke županije i Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije s kombiniranom selekcijom vršnjakinja Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije. Konačan rezultat bio je 4:0 za karlovačko-zagorsku selekciju.

Iz NSKŽ nastupilo je 10 igračica članica klubova ŽNK 4 rijeke, NK Zrinski-Ozalj, NK Vojnić ’95 i NK Barilović.

– Nakon dva prošlogodišnja poraza mlade karlovačke nogometašice ovoga puta pokazala su vidan napredak u igri. Bila je to dobra utakmica koja je obilovala zanimljivim akcijama i na kraju lijepim zgodicima. Doprinos pobjedi dale su sve igračice, a pohvale zaslužuju i treneri Dalibor Korenić i Predrag Tek trener vratara, koji čine Stručni stožer selekcije djevojčica NSKŽ – kaže županijski instruktor nogometa Igor Gec.

Sljedeća selektivna utakmica za djevojčice na rasporedu je 3. svibnja u domaćinstvu Zagrebačkog nogometnog saveza, a prije same utakmice bit će održan i selektivni trening za djevojčice s područja NSKŽ.

Prije početka same utakmice instruktor NSKŽ Igor Gec donacijom lopti i rekvizita zahvalio je domaćinu NK Duga Resa 1929 na pomoći u organizaciji domaćinstva te poželio sreću u radu i natjecanju svih uzrasta. Donaciju je preuzeo voditelj škole nogometa NK Duga Resa 1929 Dražen Juraković.

Foto: Facebook