NOGOMET

PROMJENE NA KLUPI ILOVCA: Otišao Miro Pribanić, Dejan Štokan novi je trener prve momčadi

Sporazumnim dogovorom došlo je do raskida dosadašnje suradnje između NK Ilovac i trenera prve momčadi Nogometnog kluba Ilovac Mire Pribanića.

  • Zbog poslovnih obveza više nisam u mogućnosti u potpunosti se posvetiti treniranju i ambicijama kluba kojemu se ovom prigodom zahvaljujem na korektnoj suradnji. Novom treneru želim sreću i uspjeh u radu s prvom momčadi i uopće u nastavku njegove trenerske karijere – kratko je komentirao svoj odlazak Miro Pribanić.
Dejan Štokan

S obzirom na ambiciju kluba za plasmanom pri vrhu prvenstvene ljestvice 1. ŽNL i eventualnim napredovanjem u viši rang natjecanja, za novog trenera Upravni odbor je imenovao je 47-godišnjeg Dejana Štokana, bivšeg igrača nogometnih klubova Korana, Ogulin, Duga Resa, Ilovac dok je bio član 3. HNL te Vatrogasca gdje je nakon završene igračke karijere započeo trenersku. S prvom momčadi kluba iz Gornjeg Mekušja u protekle četiri godine osvojio je naslov prvaka 2. ŽNL u sezoni 2018./2019. Karlovačkoj nogometnoj javnosti Štokan je poznat još i kao igrač niza malonogometnih momčadi s kojima je godinama nastupao na brojnim turnirima diljem županije i šire, kako u seniorskoj tako i u veteranskoj konkurenciji.

Novi trener će momčadi biti predstavljen u petak, 15. listopada kada će voditi i prvi trening u pripremi nadolazećeg domaćeg dvoboja sa NK Mladost iz Rečice koji je na rasporedu u nedjelju u tradicionalnom jutarnjem terminu od 10:00 sati na igralištu u Ilovačkoj šumi.