NOGOMET

PLAVO-BJELE PRIPREME: Karlovac u novu sezonu ulazi s pojačanima; Tankosić, Viduka, Haoran Li i Radonjić …

Pripreme će u potpunosti odraditi u Karlovcu. U planu imaju i pet prijateljskih utakmica. Do sada je dogovoreno da će igrati s mladom momčad zagrebačkog Dinama, Lukavcem i Bjelovarom.

Prvo okupljanje nakon kratke pauze i otkako su postali novi članovi u SuperSport 2. Nogometne lige imali su nogometaši Karlovca 1919. Ujedno su im time i službeno započele priprema za narednu sezonu. Ono što navijače svakako najviše zanima su odlasci i dolasci, a tu zasada ima dosta dobrih vijesti i trenutno vaga preteže poprilično na stranu dolazaka.

Za NK Karlovac 1919 potpisao je Osječanin Petar Tankosić, Zadranin Luka Viduka, Kinez Haoran Li i iskusni Dejan Radonjić za kojeg tvrde bi mogao biti najjače pojačanje plavo-bijelih.

Još službeno nije potvrđeno ostaju li Josip Budimir i Ivor Ribar (na slici), mladi Karlovčanin koji je sjajno odigrao prošlu sezonu a bio je i najbolji pojedinac kvalifikacijskih utakmica. Pregovori su u tijeku. Za nadati se je da Uprava neće kalkulirati kad su u pitanju domaći nogometaši.

Redove plavo-bijelih s „Čavleka“ nakon što je sjajno odradio sezonu i pol u dresu Karlovca napustio je Ukrajinac Igor Medynsky, koji se vratio u matični klub koji je ušao u najviši rang ukrajinskog nogometa.