NOGOMET

Nogometni klub Ilovac već više od desetljeća animira najmlađe u nogomet

Nogometni klub Ilovac u suradnji s vrtićima Grada Karlovca organizirao je nogometni turnir na igralištu u Ilovačkoj šumi. Ovaj projekt NK Ilovac provodi više od desetljeća, a cilj je animiranje najmlađih za bavljenje nogometom i sportom općenito te poticanje navika zdravog života kao i socijalizacije najmlađih u društvo.

  • Sudjelovalo je nešto više od 150 djevojčica i dječaka završne vrtićke dobi, predškolaca, od kojih je većina u prvim nogometnim koracima pokazala zavidno umijeće baratanja loptom, te su za prikazane igre svi osvojili zaslužena odličja – kaže Alen Škrtić, voditelj Škole nogometa NK Ilovac.

Konačan poredak:

  1. SPORTIĆI 6 – Vrtić Gaza
  2. TOČKICE – Vrtić Grabrik
  3. RIBICE – Vrtić Banija
  4. MEDVJEDIĆI – Vrtić Novi Centar
  5. PATKICE – Vrtić Grabrik
  6. ŽABICE – Vrtić Banija
  • Inače, naša Škola nogometa omogućuje treninge prilagođene djeci predškolske dobi pod nadzorom educiranih trenera s iskustvom u radu s mlađim uzrastima. Upravo su ovakvi turniri najbolji poziv da se priključe redovitim treninzima u našoj Školi Nogometa. Upisi svih uzrasta otvoreni su kroz cijelu kalendarsku godinu – dodaje Škrtić.

Više informacije o samome upisu i terminima treninga mogu se dobiti kod Voditelja škole nogometa Alena Škrtića na mob. 098/965-7713 ili na služben e-adresu: nogometni.klub.ilovac@gmail.com