NOGOMET

NOGOMET: Plavo-bijeli pobijedili Marsoniju i počeli spremati kofere za odlazak u Medulin na jednotjedne pripreme

U prijateljskoj utakmici odigranoj na pomoćnom igralištu Stadiona „Branko Čavlović – Čavlek“ nogometaši Karlovca pobijedili su s 2:1 (1:0) drugoplasiranu momčad 3. Hrvatske nogometne lige istočne skupine Marsoniju iz Slavonskog Broda.

Strijelci za Karlovac bili su Dedijer u 16. minuti i Mamić u 57. minuti, a u 67. minuti jedini pogodak za goste postigao je Stojanović. Karlovac u 34. minuti nije iskoristio 11-erac kojega je izvodio Bagarić.

Karlovac 1919: Bermanec, Prpić, Vratarić, Knezović, Pahanić, Anić, Olmo, Bagarić, Mamić, Dedijer, Đukić, Bogović, Pausić, Joha, Srpak, Marinić, Stepinac, Basar, Kelava. Trener Sreten Ćuk. Nisu nastupili Čakarić, Soldo, Mićunović, Brumen, Ramić i Sušilović

Po vrlo neugodnom hladnom i vjetrovitom vremenu plavo-bijeli su odigrali vrlo dobru utakmicu, a za što bi zbog posebnih vremenskih uvjeta trebalo pohvaliti i gostujuću momčad. Domaćin je nešto bolji bio u prvom, a Marsonija u drugom dijelu utakmice.

POVRATNIK ZVONKO PAMIĆ

Prema nekim još (ne)službenim najavama momčad trenera Ćuka dobit će novo-staro pojačanje. Radi se o sinu bivšeg trenera Karlovca Igora Pamića – Zvonku Pamiću (30) koji je prije 10-ak godina već bio nosio dres karlovačkog kluba i koji bi, ako je zdrav što je itekako važno, mogao biti osjetno pojačanje kluba s „Čavleka“.

Za nadati se je da taj angažman nije realiziran pod utjecajem i „pritiskom“ Igora Pamića koji u sportskom Karlovcu baš i nije ostavio dobar imidž u vrijeme dok je vodio plavo-bijelu momčad, iako je dok je bio trener Karlovca postizao dobre rezultate. Negativan imidž uzrok je nekih drugih okolnosti … Ali, nećemo sad o tome „bilo pa prošlo“ rekli bi naši stari. Najvažnije je ipak ako Zvonko Pamić dolazi među plavo-bijele da i bude pravo pojačanje koje će pomoći Ćukovoj ekipi ostvariti zacrtani cilj.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL, R. Fajt/Kaportal