NOGOMET

NK KARLOVAC 1919: Trener Ćuk s rezervnim sastavom pobijedio u Maksimiru

Ugodno iznenađenje priredili su nogometaši NK Karlovca 1919 svojim navijačima pobjedom Zagrebu, u Maksimirskoj šumi, gdje su u 13. kolu 3. Hrvatske nogometne lige Središte svladali momčad Maksimira s 3:1 (1:1). Strijelci za Karlovac bili su: Prpić (41), Bagarić (52) i Mamić (71), a za domaćine je vodeći gol u 18. minuti postigao Krznar iz jedanaesterca.

Dosad su plavo-bijeli u 12 utakmica polučili 3 pobjede i 9 poraza i trenutno su na 16. mjestu prvenstvene ljestvice s 9 bodova.

Pobjeda je još slađa ako se zna da trener Ćuk u ovom susretu nije mogao računati na 10 igrača, gotovo na jednu cijelu postavu. Nisu igrali: Knezović, Bencetić, Mićunović, Turkalj, Pausić, Joha, Popovački, Veselić, Brumen i Kurečki. Ovo je ujedno i potvrda da Karlovčani mogu pobjeđivati i s rezervnim sastavom ako je dobro vođen i ako im je motiv na visokoj razini. A motiva za dobru igru i veliko zalaganje ni bi im trebalo manjkati s obzirom da je cilj ostanak u ovom rangu natjecanja.

Tako je NK Karlovac 1919 pobjedu ostvario s rezervnim sastavom: Bermanec, Vratarić, Kelava (od 61. Čakarić), Basar, Ramić, Marinić, Bagarić, Mamić (od 84. Šprajcer), Maletić, Prpić i (od 84. Popovački), Mamić, Prpić, Dedijer.

U srijedu, 4. studenog plavo-bijeli igraju u Petrinji zaostalu utakmicu s NK Mladosti, u subotu, 7. studenog na „Čavleku” dočekuju NK Vrbovec (14,30 sati).

Foto: David Jolić/cityportal.hr