NOGOMET

NK KARLOVAC 1919: Karlovački poraz od lidera. Utakmice s jačim protivnicima neće štetiti već samo koristiti!

Drugu prijateljsku-trening utakmicu ove sezone odigrali su karlovački plavo-bijeli. Danas (nedjelja, 7. veljače 2021.) sastali su se s vodećom momčadi 3. HRL Središte. Kao što se moglo i očekivati lider NK Jarun je bio „prevelik zalogaj“ da bi ekipa trenera Ćuka koja je još uvijek u formiranju mogla „napakostiti“ vodećim Jaruncima. „Čavlekovci“ su tako na svom pomoćnom „Čavloviću“ zabilježili drugi pripremni poraz – rezultat 3:0 za NK Jarun.

Podsjetimo da su prošli tjedan na „Čavleku“ gostovali igrači NK Hrvatski dragovoljac te odnijeli pobjedu od 2:0.

S dva jaka protivnika nije bilo za očekivati bolji rezultat ali je zato za očekivati bilo da se igrači trude, pokažu ozbiljnost i da se ozbiljno pripremaju na treninzima – što se mogli i primijetiti. Zato im utakmice s jačim protivnicima neće štetiti već, dapače, samo koristiti.

Strijelci za 3:0 pobjedu Jaruna bili su: 1:0 Špišić (2. minuta), 2:0 Ačkar (11 metara, 44. minuta), 3:0 Šoše (55. minuta).

Trener Sreten Ćuk je u ovoj pripremnoj utakmici koristio sve raspoložive igrače tako da su u prvom poluvremenu igrali: Bermanec, Prpić, Vratarić, Knezović, Srpak, Ramić, Marinić, Mićunović, Bagarić, Soldo i Čakarić. U drugom poluvremenu nastupio je sastav: Bermanec (Petrović), Ribar, Vratarić, Joha, Brumen, Kelava, Olmo Mamić, Dedijer, Đukić i Sušilović.

U srijedu ih u Blatu dočekuje trećeligaška momčad NK Gaje Mača, u subotu odlaze u Slavonski Brod k Marsoniji, lideru istočne skupine 3. Hrvatske nogometne lige “Marsonijom”. U nedjelju, 14. veljače odlaze na tjedan dana u Medulin gdje će igrati s prvoligašem NK Istrom 1961 te NK Rudarom iz Labina.

Foto: facebook