NOGOMET

(NE)SRETAN RASKID: Idila je kratko trajala a počela je pucati nakon intervjua što ga je Ćuk dao Radio Mrežnici

Kako neslužbeno saznajemo Sreten Ćuk od danas poslijepodne (četvrtak) više nije trener NK Karlovca 1919! Nagađa se da se za trenera želi Igora Pamića koji u karlovačkoj nogometnoj javnosti baš i nije ostavio pozitivan dojam …

Riječ je navodno o sporazumnom raskidu ali … Više o tome saznat ćemo nakon sjednice Izvršnog odbora kluba koja je u tijeku. Odluka bi trebala biti potvrđena na sastanku Izvršnog odbora kluba čije priopćenje za javnost očekujemo, ali prema našim informacijama ona je već donesena.

Sreten Ćuk je po dolasku u Karlovac prošle sezone zaista preporodio momčad, a nema sumnje da je upravo na njegovu reputaciju u klub i došlo nekoliko solidnih igrača iz drugih sredina pa će njegov odlazak zasigurno biti svojevrsni hendikep za momčad u subotu kad na „Čavleku“ gostuje prvoplasirani Zagorec iz Krapine. Momčad bi privremeno mogao voditi pomoćni trener Antonio Magdić.

O potencijalnim imenima za novog trenera teško je još bilo što reći, ali nagađa se da bi mogao doći Igor Pamić koji u karlovačkoj nogometnoj javnosti baš i nije ostavio pozitivan dojam.

Foto: HNS