NOGOMET

NA “ČAVLEKU”: Uz pomoć “svježe krvi” pobjeda plavo-bijelih nogometaša čista k’o suza

Igrači NK Karlovca 1919 konačno su ostvarili lijepu, naši stari bi rekli „čistu k’o suza“ 2:0 pobjedu nad ekipom NK HAŠK 1903 iz Zagreba.

Dogodilo se to u 12. kolu 3. Hrvatske nogometne lige Središte na stadionu „Branka Čavlovća – Čavleka“ u Mekušanskom polju.

Plavo-bijelu su poveli preko Mamića već u drugoj minuti,a drugi gol za domaće uslijedio je ubrzo, nakon samo 23 minute, u 25. minuti prvog dijela a strijelac za Karlovac bio je prošlotjedna prinova Ante Knezović.
Bila je to druga prvenstvena pobjeda karlovačke momčadi i druga tri prvenstvena boda. Nakon 11 prvenstvenih kola Karlovčani su zabilježili 2 pobjede i 9 poraza te su i dalje na 17. mjestu prvenstvene ljestvice sa 6 bodova.

Trener Sreten Ćuk je u momčad stavio sva četiri nova pojačanja -Brumena, Bagarića, Dedijera i Knezovića pa bi se moglo reći i da je „svježa krv“ doprinijela pobjedi domaće momčadi.

Karlovac 1919” je nastupio je u sljedećem sastavu: Bermanec, Brumen (od 73. Joha), Basar, Mićunović (od 62. Turkalj), Marinić, Bagarić (od 84. Popovački), Mamić, Dedijer, Maletić (od 73. Ramić), Prpić i Knezović.
U sljedećem kolu Ćukova momčad igra u Zagrebu kod momčadi NK Maksimira.

Foto: G. Tomičić/RM