MALI NOGOMET NOGOMET

Karlovačka malonogometna momčad Good Times osigurala završnicu Sportskih igara mladih u Splitu

Završni turniri županijskog natjecanja u malom nogometu, tzv. Coca Cola Cup koji je organiziran u sklopu Sportskih igara mladih, održan je na igralištu Osnovne škole Banija.

U kategoriji dječaka (2005. godište i mlađi) odigran karlovački turnir s kojeg su ekipe Good Times i Ilovac izborile plasman na županijski turnir. Potom je uslijedio turnir u konkurenciji ekipa iz Ozlja, Vojnića, Krnjaka i Žakanja. Karlovačka ekipa Good Times je sa 6:2 svladala Ilovac i tako izborila nastup na malonogometnoj završnici u Splitu.

U kategoriji za uzrast dječaka (2002. godište i mlađi) nadmetale su se tri ekipe. Najbolji su opet bili malonogometaši Good Times i Ilovac pobijedivši momčad Legennd sa 4:0 i 3:2. U međusobno susretu Good Times je sa 2:1 pobijedio Ilovac pa su u tom uzrastu izborili splitsku završnicu.

Nastupile su samo dvije ekipe djevojčica (2005. godište i mlađe), obje članice ŽNK 4 rijeke iz Karlovca. Prvi sastav pobijedio je drugi rezultatom 4:1. Ukoliko žele u Split na završnicu moraju još proći regionalni turnir u Popovači koji će se odigrati 9. lipnja.