NOGOMET

IN MEMORIAM: Iako je prošlo dvije godine prijatelji iz NK Karlovac-veterani još se rado sjete svog Marija Jutta

Prije dvije godine, 16. siječnja 2020. preminuo je Mario Jutt, jedan od najuspješnijih i najsvestranijih karlovačkih sportaša. Nisu ga zaboravili prijatelji iz NK Karlovac-veterani čiji je bio dugogodišnji član nakon što je prestao s aktivnim igranjem nogometa.

Nogomet je igrao u karlovačkim klubovima Karlovac i Tehničar, drugoligašu iz Belišća, Rovinju i Metalcu, prvoligašima NK Rijeka i Zagreb. Kao profesionalni nogometaš igrao je u Torontu u Kanadi …

„Mario je bio naš dragi, tihi i samozatajni član. Istaknuti i skroman karlovački sportaš, a kasnije odvjetnik. Kao sportaš bio je svestran i talentiran za više sportova. Nastupao je i za amatersku reprezentaciju Hrvatske. Bio je odličan tenisač i hokejaš na ledu nastupajući u Karlovcu, Zagrebu i Sisku. Članovi našeg kluba NK Karlovac-veterani, njegovi prijatelji, vrlo često se prilikom naših druženja sjetimo našeg Marija. Divnih trenutaka, uspomena i anegdota koje smo zajednički provodili prigodom naših druženja u Fitnes centru Grabrik, Črnomlju, Kočevju, Svetvinčentu, Zagrebu, Viru, Gospiću … „ poručuju njegovi nogometaši veterani koji će na godišnjicu Marijove smrti, u nedjelju 16. siječnj,a nakon što završe svoj tradicionalni nedjeljni malonogometni hakl, otići na njegovo vječno počivalište na rimokatoličko groblje na Dubovcu gdje će zapaliti lampion.