NOGOMET

Grad, Županijski nogometni savez, HNS i klub uložili više od 600 tisuća kuna u sanaciju objekta Nogometnog kluba Ilovac

Karlovački gradonačelnik Damir Mandić sa suradnicama i domaćinima iz Nogometnog kluba Ilovac obišli su radove na uređenju svlačionica i ostalih prostorija koje koriste igrači nogometnog kluba iz Ilovačke šume na periferiji grada.

“Radovi su pri kraju a obuhvaćaju sanaciju podova i temelja svlačionica i tuševa, pregradnih zidova, instalacija vodovoda i struje cijelog objekta svlačionica, zamjena stolarije i sanitarija, izrada nove ventilacije prostorija za tuševe te završno uređenje podova i zidova. Ukupna vrijednost radova je 545 tisuća kuna financiranih iz proračuna Grada Karlovca. Klub je uz pomoć Nogometnog saveza Karlovačke županije i Hrvatskog nogometnog saveza uložio još 80 tisuća kuna”, poručuju iz Nogometnog kluba Ilovac.

Prema riječima dopredsjednika “kanarinaca” Miroslava Rade, klub uređuje i travnjak na glavnom igralištu, a velika investicija je uređenje pomoćnog igrališta gdje se obavljaju pripreme za postavljanje umjetne travu. U to će uložiti dodatnih 200 tisuća kuna uz pomoć donacije iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Klub iz “Šervudske šume” broji više od 250 članova, a posebna vrijednost su djeca kojih je više od 200. Treniraju u 11 selekcija i vodi ih 7 trenera.