NOGOMET

„Generalka“ Karlovca i Bjelovara završila bez pobjednika

Posljednju prijateljsku-trening utakmicu pred početak prvenstva u SuperSport 2. Nogometnoj ligi odigrali su karlovački nogometaši na „Čavlekovom“ stadionu s momčadi NK Bjelovara. Utakmica je završena neriješeno 0:0 (0:0.

Domaćin je imao više pravih prilika i bio je bliži pobjedi, ali nije uspio realizirati niti jednu od brojnih prilika za gol.

Za NK Karlovac 1919 igrali su: Šteko, Ribar, Gabrijel Stepinac, Pausić (od 80. Međimorec), Bunoza (od 23. Rafael Stepinac), Paracki, Zavalić, Pamić (od 65. Budimir), Haoran Li (od 67. Štefanac), Kristaj (od 54. Matyazh) i Viduka (od 67. Kurečki).

U 1. kolu SuperSport Druge lige koje se igra u subotu, 19. kolovoza (19 sati), karlovački plavo-bijeli na Stadionu ‘Branko Čavlović Čavlek’ igraju s NK Mladosti iz Ždralova kod Bjelovara.


PRIJATELJSKA UTAKMICA: Jaska Vinogradar – Ilovac 1:0

Nogometaši Ilovca u Jastrebarskom su se u prijateljskoj sastali s momčadi Jaske Vinogradara a susret je završen pobjedom domaćina s rezultatom 1:0 (1:0).

Novu prijateljsku-trening utakmicu NK Ilovac odigrat će u četvrtak. 17. kolovoza od 18 sati, u Ilovačkoj šumi s delničkim NK Goraninom.


Fozto: B. Obradović/HRK