MIX

Žena novog igrača Liverpoola poznatija od njega! Prodavao je namještaj, ali Abbie voli seksi tetovaže …

Ben Davies preko noći postao je neočekivana zvijezda na Otoku. Taj nogometaš, koji je dosad igrao drugu i treću englesku ligu, neočekivano je stigao na Anfield s obzirom na katastrofalnu zdravstvenu situaciju s skupo plaćenim zvijezdama Liverpoola. Mediji su prvo pronašli da je prije nekog vremena prodavao namještaj preko oglasnika, a sad je već tema i njegova – supruga …

– Ovo je ogromna prilika. Naravno, bio sam pomalo iznenađen kad sam prvi put čuo za interes Liverpoola, ali kad sam se sabrao, jasno je da je preda mnom nevjerojatna prilika – rekao je Davies i priznao da još nikad nije bio na kultnom Anfieldu.

Zvijezda je i njegova supruga Abbie Colvin, 23-godišnjakinja s kojom Ben ima dvoje djece, dva sina. Osim što pokazuje svoje atraktivne fotografije preko Instagrama, njegova supruga usko je povezana i s organizacijama koje se bore protiv karcinoma. Često je putem društvenih mreža upravo pokušavala – “probuditi svijest” kod drugih.

“Odvjetnica sa seksi tetovažama”, već joj tepaju tamošnji mediji. Neki su dodali i ovo: “Žena novog igrača Liverpoola poznatija je od njega”

Ukoliko iskoristi ovu neočekivanu šansu, i to se može promijeniti i možda više neće prodavati namještaj preko oglasnika. A zajedno s njegovo popularnošću, rasti će, nema sumnje, i – njezina …

Izvor: SN Foto: Instagram