MIX

Zašto bi Guardiolin ključni čovjek napustio klub koji je ove sezone pokorio Europu? Razlog je – ona

Gospođa Sara Arfaoui nagovorila je supruga Ilkaya Gundogana da napusti trenutačno najbolji klub u Europi i potpiše za Barcelonu jer ne podnosi Manchester i englesku hranu.

Njemački nogometni reprezentativac Ilkay Gündogan iz engleskog prvaka Manchester Cityja preći će kao slobodan igrač u prvaka Španjolske Barcelonu. Gündogan je prošle sezone s Manchester Cityjem osvojio trostruku titulu – Ligu prvaka, naslov prvaka Engleske i kup. Ukupno je u sedam godina sa Cityjem jednom osvojio Ligu prvaka, pet puta bio prvak i dva puta osvojio kup.

Mnogi navijači zapitali su se zašto bi Guardiolin ponajbolji igrač s kraja sezone napustio klub koji je pokorio Europu ove godine, ali sad je poznat razlog. Ime mu je – gospođa Gundogan – konkretno Sara Arfaoui, talijanska TV prezenterica, glumica i model koja ne podnosi Manchester i bila je najglasnija u njegovim pregovorima s Barcelonom.

„Kapetan ManCityja Gündogan potpisao je dvogodišnji ugovor sa španjolskim prvakom do lipnja 2025. s opcijom na još godinu dana, piše Mundo Deportivo. City je pokušao zadržati 32-godišnjeg veznjaka te mu je ponudio jednogodišnje produljenje uz dodatnu godinu kao opciju, no ponuda Barcelone bila je primamljivija“, navode BBC i Sky Sports.

No, istina je kako ga je na transfer u Španjolsku nagovorila supruga koja ne podnosi englesko vrijeme i englesku hranu te je pomogla suprugu spakirati kofere i nagovorila ga na katalonsku prijestolnicu.

Izvor: Gol.hr Foto: Instagram