MIX

Zasmetalo mu što Paige pokazuje grudi. Ona je snimila odgovor i pokazala mu još više

Prekrasna si, ali ne moraš biti toliko otvorena. Odjeni se kako treba, stajalo je u komentaru na koji se osvrnula golferska influencerica hrvatskih korijena i odgovorila bez dlake na jeziku.

Paige Spiranac (30) definitivno zna kako privući pažnju na društvenim mrežama. Bivša gimnastičarka sad se bavi golfom i skuplja milijune pratitelja, a njeni videi izazivaju brojne reakcije. Pa je nekome stala na žulj objašnjavajući kako se izvodi udarac palicom dok je bila oskudno odjevena.

  • Ovo je tako uvredljivo za muškarce. Ne igrajte se s našom ljubavi prema golfu. Prekrasna si, da. Ali ne moraš biti toliko otvorena. Odjeni se kako treba, i dalje bi bila zgodna – poručio joj je jedan pratitelj u komentaru.

Ona mu je, bez dlake na jeziku, odgovorila u novom videu. Pretpostavljate, jednako izazovno odjevena.

  • Shvaćam da mrziš grudi. Ali svi vole grudi, grudi su super – rekla je.

Američkoj influencerici hrvatskih korijena smetaju kritike na račun odijevanja. Svjesna je da ima što pokazati i toga se ne srami.

  • U svijetu se događa toliko toga što bi vas trebalo smetati i vrijeđati. Grudi nisu jedna od njih – kazala je Paige, koja je nedavno pokrenula internetsku stranicu za sve koji žele njene ekskluzivne materijale.

Izvor: 24 sata Foto: TikTok