MIX

VELIKA SPORTSKA SUBOTA: Od jutra nas čekaju uzbuđenja, evo gdje gledati skijaše, rukometaše i HNL utrku

Pregršt sportskih događanja započinje odmah ujutro u 9 sati, kada će u akciji biti Filip Zubčić, a na rasporedu će biti muški veleslalom u Saalbachu, kao i ženski slalom u kojem nastupaju Zrinka Ljutić i Leona Popović, a koji je na rasporedu od 10.30 sati. Druga vožnja muškog slaloma kreće u 12 sati, dok je ženska druga vožnja na rasporedu od 13.30. Prijenose možete pratiti na Drugom programu HTV-a.

Od 14.30 sati igraju hrvatski rukometaši. Izabranici Dagura Sigur?ssona pobjedom protiv Njemačke mogu gotovo sigurno osigurati plasman na Olimpijskim igrama, a prijenos utakmice iz Hannovera možete pratiti na Doma TV.

HNL vikend kreće od 15 sati utakmicom Slaven Belupa i Rijeke, a nastavlja se od 17.10 utakmicom Hajduka i Lokomotive, sa standardnim prijenosom na Max Sportu.

Međunarodni europski nogomet ponudit će puno poslastica, tako od 16.15 Real Madrid gostuje kod Osasune, dok je u 18.30 sati veliki premierligaški okršaj Manchester Cityja i Newcastle. Utakmice možete pratiti na Arena Sport kanalu.

Foto: R. Hartmann, P. Lundahl / AFP