MIX

SPORTSKI VKEND: Domaćini su odbojkašice, nogometaši Karlovca i igračice RK Škola rukometa Karlovac

Odbojkašice Kelteksa u subotu, u 2. kolu Superlige, od 19 sati u Školskoj sportskoj dvorani na Rakovcu igraju s ekipom Splita.

Nogometaši Karlovca 1919 u subotu na stadionu u Mekušanskom polju, u 11. kolu 3. Hrvatske nogometne lige Centar, od 19 sati igraju s NK Vrapčem.

Igračice RK Škola rukometa Karlovac u subotu u sportskoj dvorani kraj Korane u 5. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad igraju s drugom ekipom zagrebačke Lokomotive. Susret počinje u 16 sati.

Rukometaši HRK Karlovca odlaze u subotu u Omiš gdje ih u 4. kolu 1. Hrvatske rukometne lige južne skupine dočekuje momčad Hrvatskog dragovoljca (20 sati).

U subotu se igraju i utakmice 4. kola u 2. Hrvatskoj rukometnoj ligi Zapad. RK Ogulin od 17 sati u Ogulinu igra s RK Buje ’53. RK Dubovac igra u Gospiću (20 sati), a druga momčad HRK Karlovac u nedjelju u Karlovcu od 16 sati igra s Trsatom iz Rijeke.

Četvrtoligaš NK Vojnića ’95 u subotu na svom ihgralištu u Vojniću, u 10. kolu 4. Hrvatske nogometne lige Središte od 15.30 sati igraju s ekipom NK Špansko.

Ovaj vikend na rasporedu su i utakmice prvenstva Nogometnog saveza Karlovačke županije.
U 10. kolu 1. županijske nogometne lige, u nedjelju od 14.30 sati igraju Mladost – Slunj, a od 15 sati sastaju se Korana – Ilovac, Croatia ’78 – Ogulin, Barilović – Draganić i Zrinski Ozalj – Vatrogasac.
U 9. kolu 2. Županijske nogometne lige, u subotu od 15 sati igraju Frankopan – Plaški i Cetingrad – Dobra (Novigrad), dok u nedjelju od 15 sati se sastaju Petrova gora – Dobra (Sveti Petar), Oštarije – Tuškani i Mrežnica – Šišljavić. Utakmica Kupa i Vrlovka je odgođena.

Košarkaški klub Šanac u nedjelju igra u Rijeci gdje ih u 2. kolu 2. Hrvatske košarkaške lige Zapad dočekuje košarkaška momčadi FSV (16 sati).

Ovaj vikend igraju se i utakmice u svim kuglačkim ligama gdje nastupaju klubovi Karlovačke županije.