MIX

SPORTSKI VIKEND: Rukometaši i nogometaši Karlovca gostuju, na Mladini se u nedjelju vozi 2. Lenin memorijal

U 3. kolu Paket 34 Premijer lige rukometaši Karlovca gostuju u Trogiru (subota, 19.30 sati). Karlovac je u prvoj domaćoj utakmici (2. kolu skupine A) s Goricom podijelio bodove u Karlovcu odigravši 28:28.

U 1. kolu 2. Hrvatske rukometne lige zapadne skupine igračice Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac u nedjelju, 24. rujna, igraju u Opatiji s ekipom Liburnija Opatija (20 sati).

Nogometni klub Karlovac 1919 je u 5. kola SuperSport 2. Nogometne lige pobijedio na domaćem travnjaku momčad Grobničana iz Čavli s rezultatom 2:1. Trenutno su 10. na ljestvici sa 7 bodova, a u 6. kolu, u subotu 23. rujna (16 sati), odlaze u Hrvace k istoimenoj domaćoj momčadi.

Peto kolo skupine A 4. Nogometne lige Središta Nogometni klub Ilovac odigrao je na domaćem travnjaku u Ilovačkoj šumi s momčadi Sesvetskog Kraljevca koje su pobijedili s 2:1. Ilovčani su četvrti na tablici s 9 bodova, a u 6. kolu ponovno su domaćini, u nedjelju 24. rujna od 10 sati na igralištu u Ilovačkoj šumi igraju s momčad Blata.

U nedjelju, 24. rujna od 16.30 sati u 6. kolu 1. Županijske nogometne lige NSKŽ igraju: Slunj – Mladost, Duga Resa 1929 – Zrinski Ozalj, Croatia ’78 – Vojnić ’95, Barilović – Vatrogasac i Dobra (Sveti Petar) – Draganić- U ovom kolu slobodan je Ogulina.

U 5. kolu 2. Županijske nogometne lige, u nedjelju, 24. rujna od 16.30 sati, igraju: Oštarije – Kupa, Vrlovka – Plaški, Cetingrad – Dobra (Novigrad), Petrova gora – Tuškani, Mrežnica – Krnjak i Frankopan – Josipdol.

U NEDJELJU NA MLADINI 2. LENIN MEMORIJAL

Drugi Memorijal „Leonarda Lene Šoštarića“, jednog od najboljih vozača moto-krosa, održat će se u nedjelju 24. rujna na stazi Mladina u Jastrebarsko. Otvorenje i start prve utrke je u 13 sati.

Utrku organizira Motocross klub Jaska i Sportski moto klub Karlovac u dijelu memorijalne utrke, a inicijator je Jaskanac Ivan Lafter, veliki poštovatelj Karlovčanina Lene Šoštarića:

  • Za memorijal će se bodovati klasa Open u sklopu Otvorenog prvenstva Hrvatske. Očekujemo veliki broj vozača koji su s Lenom nastupili na brojnim utrkama. Spomenuo bih još i da je prvu stazu na Mladini trasirao upravo Leno 1979. godine.

Pobjednik prvog memorijala kod veterana bio je Slovenac Borut Koščak, član Motocross kluba Jaska.