MIX

SPORTSKI VIKEND: Nogometaši i rukometaši Karlovca na testu mogućnosti u Zagrebu i Vinkovcima

SPORTSKI VIKEND: Nogometaši i rukometaši Karlovca na testu zrelosti u Zagrebu i Vinkovcima

Rukometaši igraju u Vinkovcima, plavo-bijeli nogometaši odlaze u Zagreb. Duga Resa 1929 igra kod kuće, Slunj odlazi u Odranski Obrež.U nedjelju se nastavlja natjecanje u obje županijske nogometne lige.

Rukometaši Karlovca u subotu (19:00) igraju u Vinkovcima gdje ih u 2. kolu Paket24 Premijer lige dočekuje momčad Spačve. Stariji brat braće Smojver – Dominik, nekadašnji igrač vinkovačke Spačve ovako je prokomentirao subotnju utakmicu sa Spačvom Vinkovci:

  • Rijetko tko u Vinkovcima osvoji bodove ali vjerujem da imamo šansu. Važno je da se ne zanesemo pobjedom protiv Poreča. Trebamo odigrati još bolje jer se ne igra u Karlovcu. Ako tako bude ne sumnjam u naš uspjeh. Grupa nije lagana i važno je da idemo utakmicu po utakmicu i da pružimo maksimum zalaganja – kaže Dominik.

Nogometaši Karlovca 1919 gostuju u subotu (17:00) u 5. kolu 3. Hrvatske nogometne lige Središte igraju u Zagrebu s momčadi Ravnica. Imaju sjajan start, trenutno su na 2. mjestu prvenstvene ljestvice s dva boda manje od vodećeg Zagorca iz Krapine.

  • Ne zanosim se time da smo možda favorit u ovom susretu. Važnije mi je vidjeti da li je moma momčad dovoljno sazrjela da se upusti u borbu za naslov, a obzirom na to trebamo osvajati bodove i u gostima – kratko je komentirao trener Sreten Ćuk.

U 5. kolu 4. Hrvatske nogometne lige Središte u subotu (16:30) NK Duga Resa 1929 dočekuje momčad Blata, a Slunj (16:30) igra u Odranskom Obrežu s ekipom Dinama.

Raspored utakmica 5. kola 1. Županijske nogometne lige (nedjelja): Zrinski Ozalj –Draganić, Ogulin – Mladost, Vojnić 95 – Vatrogasac, Korana – Barilović i Croatia ’78 – Ilovac.

Raspored utakmica 4. kola 2. Županijske nogometne lige (nedjelja): Plaški – Mrežnica, Kupa – Petrova gora, Šišljavić – Frankopan, Dobra (Novigrad) – VOŠK, Oštarije – Cetingrad. Slobodna je Dobra (sv. Petar).