MIX ZAJEDNICE SPORTOVA

SKUPŠTINA KŠZ-a: Svi prijedlozi Upravnog odbora prihvaćeni su jednoglasno

U dvorani na Rakovcu održana je u utorak 14. prosinca 2021. 4. sjednicu Skupštine Karlovačke športske zajednice, posljednja u ovoj godini.

Skupštinari su prihvatili Plan sredstava za sufinanciranje Javnih potreba u sportu Grada Karlovca u 2022. godini, Pravilnik o uvjetima i kriterijima za raspodjelu financijskih sredstava sportskim udrugama te prihvatili informaciju o postupku izbora najuspješnijih sportaša, sportašica i sportskih ekipa u 2021. godini. U članstvo Karlovačke sportske zajednice primljeni su Veslački klub Karlovac, Pikado klub Crna Mamba i Teniski klub Tag. Iz članstva je brisan Taekwondo klub Tigar koji je prestao s radom.

Nedavno je KAŠ objavio intervju s predsjednikom KŠZ Željko Šančićem gdje je opširnije govorio o svemu. Intervju možete pročitati OVDJE https://www.kasonline.eu/mix/kas-ev-intervju-zeljko-sancic-masa-sredstava-za-sport-je-povecana-o-kvaliteti-rada-svakog-kluba-ovisi-hoce-li-dobiti-jednako-vise-ili-manje/

Zajednica športova Karlovačke županije održat će 4. sjednicu Skupštine u petak 17. prosinca 2021. godine u Školskoj sportskoj dvorani s početkom u 18:00 sati.