MIX

PRIJEM U MINISTARSTVU: Predsjednik HKS-a i karate legenda upoznali ministricu i glavnog tajnika za sport o aktivnostima hrvatskih karataša

Ministrica turizma i sporta Republike Hrvatske, Nikolina Brnjac, uz državnog tajnika za sport, Tomislava Družaka, u svom kabinetu resornog ministarstva primila predsjednika Hrvatskog karate saveza i glavnog tajnika Europske karate federacije, Davora Cipeka te istinsku karate legendu Karlovčanina Želimira Feitla Žigu.

Prijem je održan povodom Europskog seniorskog prvenstva u karateu koje će se odlukom Kongresa Europske karate federacije održati u Zadru 2024. godine, a Davor Cipek je, osim spomenutog projekta, ministricu upoznao s dosadašnjim uspjesima karate reprezentativaca, aktivnostima HKS-a na godišnjem planu te ujedno i najmasovnijim međunarodnim karate događajem – WKF kampom, kupom i ligom za mlade koji slijedi u lipnju u Poreču.

Predsjednik Cipek i Feitl zahvalili su na pomoći i podršci koju je do sada Ministarstvo turizma i sporta pružilo karate sportu dok je ministrica Nikolina Brnjac uputila iskrene čestitke na postignutim rezultatima i uspješnom radu Saveza uz podršku pri organizaciji prvenstva 2024. u Zadru.