MIX ZAJEDNICE SPORTOVA

Predsjednik RH Zoran Milanović prisustvovao je dodjeli godišnjih nagrada najboljima u sportu Ogulina za prošlu godinu

Iako je Športska zajednica Grada Ogulina izabrala najbolje u sportu još u siječnju ove godine, svečana dodjela nagrada obavljena je tek u utorak 4. svibnja 2021. na inicijativu gradonačelnika Ogulina Dalibora Domitrovića.

Najbolji sportaš za 2020. je Karlo Ban (TK Ogulin), najbolja sportašica Barbara Žilić ( KK Ogulin), najbolja momčad je Teniski klub Ogulin a najbolja ekipa je Ženski kuglački klub Ogulin.

Nagradu za životno djelo dobila je kuglačica Ana Karas (ŽKK Ogulin) koja neprekidno više od 40 godina aktivno igra za ogulinske prvoligašice.

Najbolji mladi sportaši: Dorian Salopek i Kaja Jerak (Teniski klub Ogulin), Mateo Benović (Kuglački klub Klek), Ema Sabljak (Ženski kuglački klub Ogulin), Vito Srdarev (Rukometni klub Ogulin) i Izabela Poljančić (Veslački klub Sabljaci).

Za najboljeg trenera proglašen je Miljan Vorkapić (Košarkaški klub Ogulin, a sportskog djelatnika godine Davorka Luketić (Nogometni klub Dobra).

Svečanoj dodjeli nagrada sportašicama i sportašima, pojedincima i udrugama, nazočan je bio i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović te predsjednik Zajednice športova Karlovačke županije Želimir Feitl kao i čelni ljudi Grada Ogulina i gradske Športske zajednice.

Predsjednik RH Zoran Milanović čestitao je laureatima sporta i naglasio kako je važno da se sportom bave najmlađi.

U pozdravnom govoru ogulinski gradonačelnik Dalibor Domitrović čestitao je svima nagrađenima i istaknuo je da je ovo jubilarni 40-ti izbor najboljih u sportu Ogulina koji od 1981. godine sve do danas organizira sportski novinar Darko Pribanić, član HZSN-a.