MIX ZAJEDNICE SPORTOVA

Poznata karlovačka glazbenica i ravnateljica „Zorin doma“ Irena Božičević najbolja je sportašica grada Ozlja

Najbolja sportašica je Irena Božičević, sportaš Miroslav Šegina,a ekipa Kuglački klub Kupa najuspješnija ekipa. Nagrade najboljima biti će uručene kada epidemiološka situacija bude povoljnija.

Irena Božičević je Ženskog kuglačkog kluba Kupa člana 2. Hrvatske kuglačke lige Zapad. U prošloj natjecateljskoj sezoni (2019./2020.) imala je najbolji prosjek oborenih čunjeva u svojoj ekipi. Konstantno igra odlično te je među najboljim igračicama svoga klub.

I najbolji sportaš dolazi iz kuglačkog sporta. To je Miroslav Šegina član KK Kupa. On je, kao i Božičević najbolji pojedinac svoga kluba i 2. Hrvatske kuglačke lige Zapad u prošloj sezoni (2019./2020.). Podsjetimo da je KK Kupa do 2. mjesta i plasmana u 1B Hrvatsku kuglačku ligu Jug došao i dobrim igrama svoga najboljeg kuglača.

Zahvaljujući baš tom rezultatu, i da ne bi netko drugi uzeo primat u ozaljskom sportu, pobrinuo se Kuglački klub Kupa koji je proglašen za najbolju ekipu grada Ozlja u 2020. godini.

Najbolji sportaš s invaliditetom je Tomislav Pauli (Klub specijalnih sportova Ozalj), najbolja veteranka je Vesna Križanić (ŽKK Kupa), a najuspješniji trener Branko Benković (SD Vrhovac).

Mlade su nade Ozlja s ostvarenim rezultatima u 2020. godini jesu: Leon Benković (SD Vrhovac), Luka Lukunić i Jakov Bogović (TKD Ozalj).

Mlade nade grada Slave Raškaj za 2020. jesu: Tea Puljak i Ivona Ferenac (ŽRK Colapis), Luka Lovasić, Ivan Kirinčić i Roko Tržok (NK Zrinski Ozalj) i Martina Kućas (TKD Ozalj).

Foto: Facebook