MIX

Ovaj vikend na sportska borilišta izlaze nogometaši, rukometašice, atletičari i kuglačice i kuglači

Atletski klub KA-tim organizira u nedjelju na Foginovom kupalištu 15. Međunarodnu utrku Crtom bojišnice 129. brigade Hrvatske vojske. Dječje utrke počinju u 9 sati, a start utrka glavne utrke na 5 i 10 kilometara je u 10 sati.

Rukometašice RK Škola rukometa Karlovac započinju u nedjelju prvenstvenu sezonu u 2. Hrvatskoj rukometnoj ligi zapadne skupine. Odlaze u Samobor gdje ih u 1. kolu dočekuje ekipa Sloge iz Svete Nedelje (18 sati).

U nedjelju se igraju utakmice 6. kola 1. Županijske nogometne lige NSKŽ. Od 10 sati igraju Ilovac – Zrinski Ozalj, a od 16.30 sati Korana – Mladost, Croatia ’78 – Barilović, Ogulin – Vatrogasac i Slunj – Draganić.

U subotu i nedjelju igraju se utakmice 5. kola 2. Županijske nogometne lige NSKŽ. U subotu od 16.30 sati igraju Frankopan – Mrežnica i Oštarije – Vrlovka, a u nedjelju od 16.30 sati sastaju se Plaški – Dobra (sv. Petar), Petrova gora – Dobra (Novigrad), Šišljavić – Tuškani” i Kupa – Cetingrad.

NK Karlovac 1919 u subotu igra u Petrinji gdje ih u 6. kolu 3. Hrvatske nogometne lige Centar dočekuje momčadi Mladosti (16.15).

NK Vojnić ’95 u subotu odlazi u Zagreb gdje u 6. kolu 4. Hrvatske nogometne lige Središte igraju s NK Zagrebom (10 sati).

U subotu i u nedjelju igraju se kuglačka natjecanja u 1. HKL za žene (Ogulin), 1B HKL za muške (Korana i Rakovica), 2. HKL Jug za žene (Karlovac i Kupa iz Ozlja) i 2. HKL Zapad za muške (Mostanje 1949, Željezničar, Dubovac, Kupa).