MIX

ODUŠEVILA FOTOGRAFIJAMA: Australska košarkašica razgolitila se za Playboy

Liz Cambage je 29-godišnja australska košarkašica WNBA lige, preciznije Las Vegas Acesa koja se prošle godine razgolitila za magazin ESPN-a, a sada i za popularni Playboy.

“Hvala Playboyu na ovoj prilici. Ovo je za sve one koji se ne osjećaju samopouzdano u svojoj koži i sa svojom seksualnošću. Provela sam puno vremena kao tinejdžerica mrzeći samu sebe, pokušavajući se stisnuti u nekoga tko nisam ja. Zaista se nadam da će moja ljubav prema samoj sebi isnpirirati one koji se muče sa vlastitim izgledom…”, rekla je između ostaloga ova 203 centimetara visoka košarkašica u intervjuu za Playboy.

“Poziranje za Playboy slavi moju seksualnost. Da, ja sam 203 centimetra visoka sportašica i volim se seksati. I što sad? Ja sam ljudsko biće i to je nešto što mi radimo. Čini se da zato što sam sportašica da ne smijem biti seksi, da mi to nije dozvoljeno. Sve što od mene društvo želi je da sjednem, šutim, treniram i igram. Ali ja želim biti ženstvena. Cijeli mi se život govori da budem usredotočena na sport, ali na kraju sam samo čovjek i borim se za stvari koje su veće od sporta”, dodala je Cambage.

Izvor slike: Yahoo Sport Australia/Instagram