MIX ZAJEDNICE SPORTOVA

Nova Strategije karlovačkog sporta (2021.-2028.) trebala bi biti usvojena do kraja ove godine

Gradonačelnik Damir Mandić potpisao je, u nazočnosti predsjednika Karlovačke športske zajednice (KŠZ) Želimir Feitla, pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Karlovca Draženke Sila-Ljubenko i tajnice KŠZ Marijete Ćelić, ugovor za izradu nove Strategije razvoja sporta Grada Karlovca za razdoblje 2021.-2028. godine s obzirom da prethodna ističe.

Sredstva za izradu Strategije izdvojena su ranije još u proračunu Grada Karlovca a trebala bi biti gotova do početka studenoga. Povjerenje za izradu dobila je tvrtki Razvoj i inovacije u sportu j.d.o.o. iz Zagreba te je u njeno ime izradu potpisao dr.sc. Zrinko Čustonja.

– Od svih dionika u sportu očekujemo da se aktivno uključe sa svojim prijedlozima i razmišljanjima – napomenu gradonačelnik Damir Mandić.

– Formirat će se radna skupina od nekoliko osobe od naše strane i od strane izvođača koja će sprovoditi izradu Strategije po zadanom terminskom planu. Nakon završetka izrade u koju će biti uključena i sportska javnost, Grad Karlovac će početkom studenoga objaviti javnu raspravu u trajanju od 30 dana, a nakon čega se nadamo usvojenju na zadnjem Gradskom vijeću ove godine – kaže Želimir Feitl.