MIX PRENESENO

HZSN vs HOSTEL KARLOVAC: Potpisan novi ugovor o pogodnostima za članove HZSN-a

Direktor Hostela Karlovac u Selcu Dario Smojver i predsjednik Hrvatskog zbora sportskih novinara Jura Ozmec, potpisali su u četvrtak, 11. lipnja 2020. u karlovačkom hostelu u Selcu na crikveničko-vinodolskoj rivijeri, ugovor o poslovnoj suradnji krovne sportske udruge u Hrvatskoj (HZSN) i Hostela Karlovac.

Potpisivanju su bili nazočni glavni tajnik HZSN-a Marijan Bakić i član Izvršnog odbora Robertino Šalinović te član HZSN-a Davor Kralj.

Ovime će Hostel Karlovac svim članovima HZSN-a s plaćenom članarinom odobriti i popust od 15% za uslugu punog pansiona, a 10% ako se radi o ostalim uslugama u hostelu. Članska iskaznica HZSN-a mora biti važeća za razdoblje u kojem se koristi. HZSN će pak u okviru sponzorstva u službenim materijalima, internet stranici www.hzsn.hr i vijestima HZSN info istaknuti logotip hostela kao svog poslovnog prijatelja.

Zašto biti član HZSN-a?

  • Samo kao član HZSN-a član ste nacionalne strukovne udruge sportskih novinara koja vas preko AIPS-a povezuje sa sportskim novinarima iz cijelog svijeta.
  • Samo kao član HZSN-a možete izvještavati s Olimpijskih igara mladih, Svjetskih juniorskih prvenstava u nogometu i sličnih globalnih priredbi (za članove mlađe od 28 godina).
  • Samo Kao član HZSN-a možete konkurirati za godišnje novinarske nagrade Hrvatskog zbora sportskih novinara i nagradu AIPS-a.
  • Samo kao član HZSN-a možete koristiti pogodnosti naših sponzora i partnera.

Pogodnosti za članove HZSN http://www.hzsn.hr/hr/clanovi/pogodnosti

Dvogodišnja članarina za HZSN iznosi 200,00 kn, a za AIPS 300,00 kn, a važeća je za period 1. siječnja 2020. do 31. prosinca 2021. godine.

Članarina za HZSN ili za AIPS može s uplatiti gotovinom, tajnicima HZSN-a ili, najbolje i najbrže, na žiro račun:
Hrvatski zbor sportskih novinara
Perkovčeva 2, Zagreb
OIB: 63374471291
Članarina za HZSN (ili AIPS)
Broj računa HR59 24000081110074755 (Karlovačka banka)

Obrazac i podaci o produljenju ili novom članstvu (obavezno je ispuniti i poslati) nalaze se na Internet stranici www.hzsn.hr
Pristupnica za HZSN http://www.hzsn.hr/hr/postaniclan
Pristupnica za AIPS nalazi se na adresi www.aipsmedia.com pod Cards …