MIX

NAŠE GORE LIST: Seksi golfericu brutalno napali jer je komentirala golferovu ‘alatku’

Američku golfericu hrvatskog podrijetla Paige Spiranac obožavatelji su nazvali licemjernom jer je komentirala fotografiju legendarnog golfera u kratkim hlačicama, a opisavši ga ‘morskim psom čekićarom’.

Legendarni golfer Greg Norman objavio je na Instagramu fotografiju s plaže na kojoj nosi kratke hlače, a nestašna Paige Spiranac nije se suzdržala komentara , te jei napisala: “Greg ‘morski pas’ Norman. Prije kao morski pas čekićar”

Zbog tog komentara njezini obožavatelji nisu je štedjeli, te je Paige na društvenim mrežama dočekala lavina negativnih komentara, pišu 24sata.

“Žališ se na muškarce koji komentiraju tvoje tijelo, a zatim komentiraš tijelo nekog muškarca. To ne ide jedno s drugim, Paige”, naveo je netko od njezinih pratitelja.

“Stalno dobivam ovakve komentare. Želim da bude jasno kako se nikada nisam i nikada neću žaliti u vezi toga. Samo me nemojte nazivati droom ili kuvom i samo na temelju topića koje volim nositi to zbilja ne bi trebalo biti teško za shvatiti”, odgovorila je Paige.

Foto: Instagram