MIX

NA SPORTSKIM BORILIŠTIMA: Nogomet, odbojka, rukomet, kuglanje, stolni tenis …

NK Karlovca 1919 u subotu na “Čavleku” u 5. kolu 3. Hrvatske nogometne lige Centar igraju s NK Trešnjevkom iz Zagreba (19 sati).

Odbojkašice Karlovca u Sportskoj dvorani na Rakovcu igraju prijateljsku utakmicu s ekipom Zagreba. Susret se igra u subotu od 14.45 sati.

Rukometaši Karlovca odlaze u subotu u Senj gdje će sudjelovat na turniru na kojem osim domaćina RK Senj igraju još RK Zadar i RK Crikvenica.

NK Vojnić ’95 u 5. kolu 4. Hrvatske nogometne lige Središte igra u Vojniću s NK Golubovcem (16.30 sati).

U nedjelju se igraju utakmice 5. kola 1. Županijske nogometne lige. Od 17 sati sastaju se Slunj – Korana, Draganić – Ogulin, Vatrogasac – Ilovac, Zrinski Ozalj – Croatia ’78 i Barilović – Mladost.

U 2. Županijskoj nogometnoj ligi igraju se utakmice 4. kola. U subotu od 17 sati igraju Cetingrad – Frankopan, a u nedjelju od 17 sati sastaju se: Dobra (sv. Petar) – Kupa, Mrežnica – Tuškani, Šišljavić – Petrova gora, Dobra (Novigrad) – Oštarije i Vrlovka – Plaški.

Stolnotenisačicama dugoreškog Aquaestila u nedjelju počinje prvenstvo u 1. HEP Superligi, a ovaj vikend igraju se i susreti u dvije kuglačke lige u kojima nastupaju klubovi Karlovačke županije.