MIX PRENESENO

Legendarna Milka Babović za 92. rođendan završila u bolnici, zaražena je i koronom!

Legendarna televizijska sportska novinarka Milka Babović u utorak je proslavila 92. rođendan, no on joj neće ostati u sjećanju kao jedan od najdražih . piše Predrag Žukina, novinar JL.

Zbog zdravstvenih je tegoba hospitalizirana prije 15-ak dana – zbog uobičajenih boljki karakterističnih za osobe njenih godina – a dan nakon rođendanske fešte koje nije bilo, prebačena je u Kliničku bolnicu Dubrava.

U skladu s trenutkom, nije teško pogoditi, vitalna i još uvijek lucidna doajenka hrvatskog sportskog novinarstva, koju mnogi svrstavaju uz bok pokojnim legendama Mladenu Deliću, Borisu Mutiću i drugim najboljim “izdancima” hrvatskog novinarstva, pokupila je virus.

Da, covid ne bira, napada redom.

Iako u svakom smislu s obzirom na godište spada u najrizičniju skupinu, insajderske informacije iz “kovid bolnice” govore da će se gospođa Milka uspješno othrvati bolesti koja je u posljednje vrijeme napala nesmiljenom žestinom.

Za nadati se je da će zaista biti tako, u njenoj borbi s opakom bolešću “na daljinu” će uz nju biti mnogi znani i neznani, svi oni koji su uz njezin topao glas odrastali u svijetu sporta kojeg je tako emitivno i puna ljubavi desetljećima komentirala.

PRENOSIMO Jutarnji list FOTO Ronald Goršić/Cropix