MIX

Klizačica brutalno poklopila nogometaša nakon izjave o prevelikim grudima

Jedan od poznatijih ruskih nogometaša novije ere Vladimir Bistrov sablaznio je ovih dana tamošnju javnost komentarom upućenim bivšoj prvakinji u umjetničkom klizanju Ani Semenovič. Bistrov je u jednom intervjuu rekao kako prati žensko umjetničko klizanje jer mu se kći bavi tim sportom.

– Za profesionalne klizačice zaobljena figura mogla bi biti problematična. Kad vam si** narastu, teže je klizati. Uzmimo za primjer Anu Semenovič, ona je s veličinom svojih grudi teško klizala i da je htjela ostati u umjetničkom klizanju, trebala ih je smanjiti – kazao je Bistrov.

Nije dugo prošlo do njezina odgovora:
– Mislila sam da ste odrasli muškarac i otac koji ima kćer koja se bavi umjetničkim klizanjem, a ustvari ste glupa i bezobrazna osoba. Kao prvo, imam grudi, a ne si**. Drugo, ne razumijem zašto moje grudi smetaju. Dragi Vladimire, možda bi i ti trebao nešto izrezati da bi brže trčao i postigao više golova? Kakav bezobrazluk, što je ovo? – upitala se Ana na Instagramu.

Semenovič je bila jedna od najboljih plesačica u Rusiji prije nego što ju je ozljeda kralježnice prisilila da se povuče iz profesionalnog sporta.

Izvor: GOL.hr Foto: Instagram