MIX ZAJEDNICE SPORTOVA

KARLOVAČKA ŠPORTSKA ZAJEDNICA: Započela procedura za izbor najuspješnijih u sportu Karlovca za prošlu godinu

Iz kancelarije Karlovačke športske zajednice (KŠZ) na adrese svih svojih članica odaslana je obavijest o pokretanju procedure za 59. izbor najuspješnijih sportaša, sportašica, ekipa i sportskih djelatnika za 2021. godinu te Pravilnika o priznanjima i nagradama Karlovačke športske zajednice.

Najkasnije do 20. prosinca 2021. godine do 14,00 sati potrebno je dostaviti nominacije za spomenute nagrade na e-mail: marina.c@ksz.hr

Osim najuspješnijih sportašica, sportaša, ekipa te perspektivnih sportaša – mlade nade, dodijeliti će i nagrade zaslužnim sportskim djelatnicima te nagradu sportskom djelatniku za dugogodišnji rad u sportu (životno djelo) i uspješnom sportašu/sportašici veteranu. Nagrađeni će biti i klubovi koji su tijekom 2021. godine obilježili 10 i više godina djelovanja kluba (u razmaku od 10 godina) pa se od članica traži da o tome dostave informaciju u Karlovačku športsku zajednicu, Rakovac 1.

  • Kako bismo olakšali posao, a ujedno unificirali sve prijedloge, svim udrugama smo odaslali obrazac za nominaciju na kojem trebaju istaknite nominacije iz kluba. Napominjem da je jedna nominacija sasvim dovoljna, odnosno da broj nominacija za pojedinu ekipu ili sportaša ne utječe na odluku. Ujedno molim da nominacije za dugogodišnji rad u sportu, životno djelo, budu potkrijepljene pisanim obrazloženjem, životopisom, u elektroničkom obliku kako bi Povjerenstvo za dodjelu nagrada i priznanja utvrdilo prijedlog za nagrade temeljem dostavljenih obrazloženja – objašnjava Marina Capan, stručni suradnik u KŠZ-u.

Proglašenje najuspješnijih u sportu Karlovac za prošlu godinu planira se održati 21. siječnja 2022. godine u Gradskom kazalištu Zorin dom. Naravno sve će ovisiti o epidemiološkoj situaciji i mjerama Stožera Civilne zaštite Karlovačke županije.

Za sva pitanja ili konzultacije oko ispunjavanja obrazaca obratiti se na mobitel glavne tajnice 099 4085 717.

Obrasci se nalaze i na web stranici KŠZ www.ksz.hr