MIX ZAJEDNICE SPORTOVA

FOTO VIJEST: Karlovački gradonačelnik sa suradnicama u Ministarstvu turizma i sporta

Gradonačelnik Karlovca Damir Mandić, gradska pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Draženka Sila Ljubenko, pročelnica Upravnog odjela za razvoj grada i EU fondove Marijana Tomičić, gradska pročelnica za prostorno planiranje gradnju i zaštitu okoliša Ana Hranilović Trubić i glavna tajnica Karlovačke športske zajednice Marijeta Ćelić bili su u Ministarstvu turizma i sporta gdje su ih primili državni tajnik za sport Tomislav Družak i ravnatelj Uprave za sport Krešimir Šamija.

„Državnom tajniku i ravnatelju Uprave predstavili smo planove i potrebe grada Karlovca u sportskoj infrastrukturi. Poseban naglasak stavili smo na mogućnosti i načine europskog sufinanciranja. Napomenuo bih kako je osnovna podloga svih daljnjih aktivnosti nova Strategija razvoja sporta grada Karlovca koju smo usvojili krajem prošle godine“, napisao je na svom facebook profilu karlovački gradonačelnik Damir Mandić.

Podsjetimo da je, neobavezno uz taj posjet, prije nepunih tjedan dana u Karlovac stigao jedan dio nove opreme za atletsku stazu na gradskom stadionu s desne obale Korane koja je nabavljena uz financijsku podršku Ministarstva turizma i sporta Grada Karlovca.