MIX ZAJEDNICE SPORTOVA

DOHA: Kako uživo pratiti ceremoniju dodjele nagrada AIPS Sport Media Awards 12. lipnja

Sutra (nedjelja, 12. lipnja), pod noćnim nebom Međunarodnog stadiona Khalifa, četvrto izdanje dodjele nagrada AIPS Sport Media Awards dosegnut će svoj vrhunac spektakularnom ceremonijom krune najboljih svjetskih sportskih novinara.

Događaj će se prenositi uživo na našoj web stranici: www.aipsmedia.com i facebook stranici: AIPS Media 1924 i Al Kass Sports Channel. Da biste pristupili streamingu uživo na web mjestu, kliknite natpis Dodjela nagrada na vrhu početne stranice ili kliknite ovdje.

Valentina Clemente, višejezična talijanska novinarka koja radi za Sky TG24, sutra navečer bit će domaćin ceremonije dodjele nagrada AIPS Sport Media Awards.

Registrirajte se ovdje: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLWgPCZnjFwOhaH6e1rHhQAaQID_Ja6wKBByPi__X8wg5NHA/viewform kako biste se pridružili nezaobilaznoj proslavi izvrsnosti sportskih medija koja će okupiti novinare sa svih kontinenata.

Program za taj dan uključuje uvod zakazan za 19 sati po Doha vremenu kako bi se postavio ton za svečanost s početkom u 19:30 po Doha vremenu.

U nedjelju 12. lipnja sudionike i gledatelje dodjele nagrada počastit će nezaboravna večer jer svjetla reflektora obasjavaju nevjerojatne komade sportskog novinarstva i one koji su ih producirali.

Četvrto izdanje AIPS Sport Media Awards primilo je ukupno 1732 prijave iz 133 zemlje iz svih kategorija. Najavljena su top 3 finalista, ali će svoje mjesto na postolju upoznati tek na ceremoniji – 12 članova žiri AIPS Sport Media Awardsa odlučit će o pozicijama dan ranije.

Pobjednici u seniorskim kategorijama dobit će 8.000 USD za prvo mjesto, 3.000 USD za drugo mjesto i 2.000 USD za treće mjesto. U svakoj od tri kategorije Young Reportersa bit će samo jedan pobjednik. Pobjednički trojac bit će nagrađen stipendijom za veliki međunarodni sportski događaj. Bit će i posebnih nagrada, uključujući – Život u sportu i istraživačko novinarstvo.

Računamo na to da će se naši kolege diljem svijeta uključiti i također proširiti vijest.