BORILAČKI KICKBOXING

TIGROVI U MAĐARSKOJ: Neumorni Zoran Cicvara odveo svoje „tigriće“ u kamp gdje će trenirati s najboljim borcima iz svijeta

U međunarodni kamp kickboxinga u mađarskom gradu Csongradu otputovalo je 18 članova Kickboxing kluba Tigar iz Karlovca, i naravno trener Zoran Cicvara, te s njima još i dva člana kluba iz Gline i jedan trener. Pripreme u kampu održavaju se od 6. do 14. kolovoza 2022.

U kampu su otputovali: Borna Lovrić, Ivano Anzić, Filip Klobučar, Niko Vrbanić, Ivan Cindrić, Iva Vrbanić, Ivano Smetko, Noa Mihalić, Pavle Vučinić, Jakov Joha, Ante Vučemilović Stipanović, Gabrijel Krajinović, Borna Klobučar, Margareta Mušnjak, Marko Lončar, Ivan Peretić, Zvonimir Jelenić, Matej Medved, Marko Mikšić i Leon Mušnjak.

  • U kampu smo s boksačima reprezentacije Mađarske i s najboljim natjecateljima iz svijeta. Bez sumnje radi se o vrhunskom kampu koji će svim Tigrovima pomoći u daljnjem natjecateljskom razvoju. Vjerujem da ćemo u kampu usvojiti nova znanja i usavršiti i boksačke i nožne tehnike, ofenzivne i defenzivne kombinacije boksa i kickboxinga. Ovo će biti ključni dio priprema naših Tigrove koji su izborili nastup na Svjetskom prvenstvu za kadete i juniore u Italiji što će se održati u listopadu, Leona Mušnjaka u ringu -67 kg Low Kick, te u kick lightu za starije kadete Ivana Peretića i Margaretu Mušnjak. Pripreme za juniorku Roku Puljak koja isto nastupa u Italiji i seniorku Laru Mihalić koja u studenom nastupa na Europskom prvenstvu u Turskoj, počinju sljedeći mjesec – kaže trener Zoran Tigar Cicvara.