BORILAČKI TAEKWONDO

TAEKWONDO: Članovi TKD Prana aktivni i tijekom ljeta

Pranaši Nikola Brnardić i Ivan Latković otišli su na jedan od najvećih taekwondo kampova u Europi, Galebov taekwondo ljetni kamp u Vrnjačkoj Banji (Srbija).

Kamp je započeo 10. kolovoza i trajati će 7 dana, do 17. kolovoza. Uz svjetsku taekwondo elitu i trenera Dragana Jovića, trenera ovogodišnje olimpijske pobjednice Milice Mandić, biti će nazočni i trofejni treneri iz Irana, Seyed Kalife i Reza Imanzade.

Oscar Kovačić je započeo s pripremama Hrvatske taekwondo reprezentacije za predstojeće Europsko kadetsko prvenstvo koje će započeti od 25. kolovoza u Estoniji. Pripreme odrađuje u dvorani Doma sportova u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza, kao i u dvorani TKD Prana u bivšoj vojarni na Luščiću.

TKD Prana od 24. kolovoza do 29. kolovoza ove godine u suradnji a Taekwondo klubom Tigar iz Zagreba organizira u Hostelu Karlovac u Selcu Ljetni taekwondo kamp na kojem će očekuje sudjelovanje 90 tekvondaša. Po prvi put u kamp će biti uključeni i članovi Prane s teškoćama u razvoju. Zadnji dan kampa biti će organiziran turnir 1. Taekwondo Selce Open 2021.