BORILAČKI TAEKWONDO

PARA TAEKWONDO: Zlatno odličje u kategoriji P31M osvojio je Mihael Močilac i potvrdio formu za nadolazeće europsko natjecanje

U Sportskoj dvorani Combat centar Zagreb održalo se 3. Otvoreno para taekwondo prvenstvo Hrvatske – kriterijsko natjecanje Hrvatskog para taekwondo saveza te kategorizacijsko natjecanje za ostvarenje bodovne norme za nastup na Europskom prvenstvu 2021.

Ovo međunarodno natjecanje nastupilo je 66 natjecatelja iz 23 kluba iz 9 država. Boje TKD Prane branili su i para sportaši. Zlatno odličje u kategoriji P31M osvojio je Mihael Močilac pobijedivši predstavnike Ruske para taekwodno reprezentacije bodovima 11,26 za izvedbu formi Taegeuk 5 i Koryeo.

– Time je potvrdio izvrsnu formu za nadolazeće europsko natjecanje – kaže Goran Cvitak, trener u TKD Prana.

Nastupio je i Marko Skender u kategoriji P20M 15-30 koji je za svoju izvedbu forme dobio ocjenu 4,90 te time zauzeo 7. mjesto.

– Ovo međunarodno natjecanje nastupilo je 66 natjecatelja iz 23 kluba iz 9 država. Boje TKD Prane branili su i para sportaši. Uz muške članove tima nastupile su i naše sportašice – kaže Cvitak.

Izvedbom svoje forme u kategoriji P20F 15-30 Veronika Biber (ocjena 5,13) je u jakoj konkurenciji zauzela visoko 3. mjesto. U istoj kategoriji nastupile su i Martina Cindrić osvojivši (ocjena 5,03) 7.mjesto, Željka Tomaš (ocjena 4,97) 8. mjesto i Josipa Popovački (ocjena 4,73) 9. mjesto.

Foto: Facebook