BORILAČKI TAEKWONDO

Oscar Kovačić otputovao na EP u Estoniju: ‘Potajno se nadamo velikim stvarima!’

Član TKD Prana Oscar Kovačić je, kao član Hrvatske kadetske reprezentacije, otputovao na Europsko kadetsko prvenstvo u Tallinn (Estonija).

Ovaj mladi i nadareni karlovački tekvondaš je svoje mjesto u reprezentaciji izborio osvojivši 1. mjesto na ovogodišnjem kadetskom prvenstvu Hrvatske čime je potvrdio talent, kvalitetu i potencijal za kadetsku reprezentaciju.

  • Za odlazak na EP u Estoniju trebalo je preskočiti mnoge prepreke i uložiti velike napore u treninge. Konačno smo dočekali i taj radostan trenutak. Nećemo se hvalisati i unaprijed predviđati neke rezultate. Potajno se nadamo velikim stvarima jer znamo da je on za to sposoban. Bez obzira na rezultat ovo će biti jedno veliko iskustvo u njegovoj sportskoj karijeri koje će puno pomoći u daljnjem razvoju, njega kao osobe i sportaša. Štogod bude vrlo smo zadovoljni i već samim nastupom na tom velikom međunarodnom kadetskom prvenstvu – kazao je prije odlaska za Tallinn njegov trener Luka Vlašić,a ispratio ih je i poželio uspjeh Goran Cvitak, glavni trener Prane.